dimarts, 6 de març de 2012

Resultat del 10mil a Amposta

Ja ha passat!, després d'alguns mesos intensos de feina i de dubtes, com no, hem portat a terme aquesta primera edició del 10mil Amposta.
Començar donant les gràcies a l'Ajuntament amb tot els seu suport logístic i material i als patrocinadors que fan possible aquesta prova i no deixar de destacar als corredors, que sou els que finalment doneu sentit a això.Del club no puc nombrar a tots els col.laboradors i tampoc a tots els que hem estat d'organitzadors amb les reunions i decisions, però sense els electricistes, el fuster, els enginyers, els transportistes, els informàtics, els fotògrafs, el pintor, que tantes i tantes voltes li ha pegat al circuït, i com no al nostre publicista i dj, incansable i metòdic, no sé com hauríem pogut tirar endavant aquesta aventura.
També un reconeixement especial per al circuït de la Running Series i Enric de Pamitoc pressent per donar suport als novatos.

Moltes gràcies a tots!!!!


Els resultats han estat formidables,de 251 inscrits finalment la realitzen 235 corredors amb una molt bona representació femenina amb 53 participants.

Absolut Masculí
1.- Juan Carlos Xifré Cordero
2.- Juanan Fernandez Ramos
3.- Abderrahim El Qayed

Absolut Femení
1.- Ragna Debats
2.- Teresa Moya Ortega
3.- Eva Pons Juan

Els podis dels nostres corredors per categories:

Vetera 1
1- Jose Maria Lluis
Vetera 2
1.- Eva Roig Castell
Master
1.- Domingo Segura Gavaldà

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats

Per ser la primera edició ha sigut un èxit complert. La gent que ha vingut de fora ha quedat encantada tant del circuit molt urbà i ràpid, ja es va veure amb el nivell dels temps, i al voltant de les parts mes emblemàtiques de la ciutat i per la bona organització que ha previst totes les possibles situacions, i això que pot semblar fàcil no ho es en absolut.
Els que pensen així son gent molt experimentada i amb moltes curses i kilòmetres al voltant del món.
Molt bona bossa del corredor i si no per exemple només cal comparar-la amb la de la última mitja de Barcelona amb 12.500 persones
Sense cap mena de dubte la millor cursa del running series

Fernando Muiño
Amposta