dilluns, 18 de febrer de 2013

Sortida de raquetes a Benasque


Cap de setmana intens en activitats, el club feia aquest cap de setmana la sortida de Raquetes al Pirineu, en aquest cas a Benasque. També 7 Montbikers prenien la sortida del primer duatlo de muntanya a Tortosa i com, tot això, no era prou, també el diumenge, els de Btt, per no perdre la costum, feien sortida llarga als Ports. Com veieu, una bona serie de cròniques per realitzar... a veure "estos valientes".
Del cap de setmana a Benasque, m'encarrego jo, Nando, que per una vegada deixo la Btt aparcada, que m'ha costat, per poder fer una activitat nova, per mí. Això de les raquetes pinta bé i com som atrevits pos, apuntat a Benasque.

El divendres tarde pujem a Benasque i així, poder fer la sortida en dissabte, ens quedem a dormir a l'Escola de Montanyisme de Benasque, lloc que recomanem per la relació qualitat/preu.
Després de visitar el punt d'informació i consultar l'estat de risc d'allaus, decidim no fer cap ruta massa complicada, tenint en compte que no som gent experimentada en alta muntanya i les recomanacions de prudència.

Agafem una de les rutes proposades durant les reunions, per la vall de Llanos del Hospital, i fins on podrem o tindrem ganes. La ruta no té complicació tècnica, però a alguns, o com a mínim a mi, se nota la falta de costum, i als pocs quilòmetres ja notem les cames. Al final cmpletaríem una sortida de 16 quilòmetres de molta molta neu. A veure si recoilem totes les fotos!
Vos ho recomano a tots, això de les raquetes, pareix una tonteria, però et permet fer unes bones caminades i veure des d'un altre punt de vista la muntanya, amb més tranquilitat i gaudint de les vistes.

Per la tarde, arribem a casa, un dutxa, canviats i a veure el Barça, decidim que pel diumenge faríem un mix, i Fofo, Adan, Jordi i jo fariem esquí i Jaume, Eva i Patxi aprofitarien l'estació de Cerler,  i la proximitat als pics, per fer una altra sortida de raquetes.
Hem passat un gran fin de setmana, disfrutant del Pirineu, i sobretot, de la companyia de bons Montbikers, i també notant a faltar, alguns, dels qui més ganes havien ficat en muntar aquesta sortida, però les lessions i compromissos no ha permès fer-la... ara, repetirem tranquils!!!
No res més, comentar-vos, que per als que no heu pogut fer aquesta activitat, ja es comencen a preparar  les de primavera-estiu, 2 dies de  Btt pels ports a la primavera i la pujada a un 3mil per l'estiu.
Si la qüestió és no parar!!

(Nando)