dimecres, 15 de juny de 2011

III DUEXTREM

Bé, després de la ressaca d'organitzar el Duextrem i de meditar com encarem aquesta crònica general, vull començar per felicitar a tota l'organització, per aconseguir que aquesta tercera edició sigui un èxit.
Finalment entre recomptes de les quatre proves tenim 470 participants que van gaudir de la sortida i arribada a la magnifica finca del Cabiscol, on teníem preparada tota la infraestructura.
Sense dubte la possibilitat de sortir i arribar a la finca ens a permès a tots gaudir de un millor recorregut tant en Trail, tot per muntanya i un circuït renovat per la BTT amb final espectacular per la part alta de la serra i que permetia a tots els assistents veure com anaven arribant ens corredors.

Segur que estos dies tindrem les cròniques dels nostres corredors i Beteteros als blogs corresponents i aquí només agrair de nou el suport de tots els col.laboradors, en especial a tots aquells que durant 6 mesos han estat acudint a les reunions setmanals i d'altres, del circuït de muntanya, de la xallenger, etc i que han perdut hores de feina, de son, de família per dur a terme aquesta Duextrem.
Als col.laboradors institucionals i petites empreses que afegeixen el seu granet d'arena també agrair-los en aquest moment de crisi el seu suport.
No puc, evidentment nombrar als més de 100 voluntaris però crec que aquest any és mereixen una dedicació especials els nostres Lluisos (Lluis Garcia i Lluis Eixarch) que han portar el tema avituallaments a la perfecció, no ha faltat de res i no és fàcil.

També als Cabring amb el marcatge BTT, impressionant, i als Desakatos amb el Trail, la gent de la barra i la cuina que per tercer any, tornen a donar menjar a més de 800 persones. Ah!! com no, a Jon  el presi, incansable un any més.
Finalment a l'Ajuntament d'Amposta pel seu suport logístic amb protecció civil i creu roja i suport logístic.

Bé, a tots de nou, mil gràcies!

En l'apartat organitzatiu, cal dir, que ens vam veure una mica superats en alguns moments i àrees, som un club jove i amb poca experiència, i és el primer cop que tenim aquesta quantitat de gent, però que ho fem tot amb la millor intensió. En general, van poder fer front a tots els esdeveniment conflictius amb la suficient transparència per als corredors i apagant els focs tal com anaven arribant. No vull amb això donar la sensació d'escossar-mos per les coses que no han sortit bé, ni molt menys, és normal i d'elles s'aprèn, però vos podria nombra moltes petites i grans coses que van passar durant les 8h de Duextrem.
Només destacar, que per una fallada de control els 2 primer classificats ,en aquell moment, Oscar Pinyol i Jordi Masip del Duextrem, no van poder finalitzar tot el recorregut i això ens va portar a prendre una decisió conflictiva, no otorgar-los els primers llocs reals, sinó dos d'honorífics, el tercer Joel Vinyas va poder refer l'error i tornar al circuït per aquest motiu vam poder assignar-li el temps definitiu i controlar el problema. Mil disculpes a tots tres i esperar que entenguen la nostra decisió.

El l'apartat Trail destacar a Ragna, continua la seva imparable ratxa de 3 de tres, i el BTT masculí guanyat pel Jose Juan Marrase del Club Ciclista Catalunya Sud.

Crec que en general ens podem felicitar d'aquesta edició, i ficant la vista ja en la propera edició on segur que tots nosaltres tornarem a donar el millor, perquè els participants puguen tornar a gaudir del nostre DUEXTREM.
GRACIES A TOTS!!!!! 
CLUB BTT MONTBIKE