dilluns, 12 de desembre de 2011

Derbi Cabring & Montbike

No sé com començar.... tinc l'ànima partida (me va tocar canviar d'equip i me sentia Cabring i tot), i sí millor pel resultat, Montbike 9 - Cabring 7, victoria no esperada de l'equip Montbiker contra un descafeinat Cabring que va patir nombroses lesions durant el partit, entre elles les dels Xavi's Fuentes i Perolada i la del seu "buque" insignia "Pino" (recordem ex-jugador de tercera divisió... eren "otros tiempos")

Per la nostra part, un equip prou compensat, uns de bons, i altres més bé fluixets en això del futbol, que vam poder aguantar la espenta inicial dels Cabring que poc a poc van anar perdent pistonada.
La segona part, clarament nostra, dominant en tot moment la situació i fins i tot tenint que donar un cop de mà als "maltrechos" Cabring, com podreu veure a les fotos.
Bé, en definitiva, que vam xalar molt, crec què les dones i tot, de veure en quin orgull i impetú defençavem els colors, i com feiem un diumenge diferent als avituals per la serra.
Haurem de donar la possibilitat de revenja als Cabring i tornar-ho a repetir, però jo voto per uns futbolins, que ja no estem per a estes històries, avui no me puc ni menejar d'agulletes.


Vinga vos passó les fotos aquí....

(Nando)